Chor da Giuvenils Grischun

Bainvgnü sülla pagina dal cor da giuvenils dal chantun Grischun! Bainvegn! Benvenuti! Welcome! Willkommen!

Il cor da giuvenils gniva fuondà dal 2004 da Martin Zimmermann per pudair spordscher a glieud giuvna ün dachasa musical.

Nus eschan tanter 16 e 27 ons giuvens e derivain da tuot las regiuns dal chantun. Nos repertoire cuntegna üna gronda variaziun da stils ed epocas. Nus mettain ferm pais da resguardar ovras da cumponists grischunais in nos program.

Grazcha al sustegn generus da RTR (Radio e Televisiun Rumantsch) pudaivna registrar fingià 3 CDs. Sün quista pagina sun eir da chattar tuot las infuormaziuns davart nos program actual e nos concerts.

Nus ans allegressan fich da’s pudair bivgnantar per quell’occasiun! Ün’idea musicala da nos cor as spordschaina sün nos portal da YouTube. Nus publichain davoman registraziuns da concerts e tscherts tocs da nossas CDs.

Bündner Jugendchor hat eine Veranstaltung hinzugefügt. ... See MoreSee Less

Bündner Jugendchor goes to Bali

01.07.17 - 7:15PM - 01.07.17 - 8:45PM

View on Facebook

Am 13.05.2017 haben wir am Bezirksgesangsfest in Maienfeld teilgenommen und das Prädikat vorzüglich erreicht. Im anschliessenden Galakonzert durften wir ein grosses Publikum begeistern. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Unterstützen Sie den Bündner Jugendchor!
Liken und teilen Sie das von youli.site veröffentlichte Foto und wir haben die Möglichkeit Fr. 500.- für die Reise nach Bali zu gewinnen.

Vielen Dank!
... See MoreSee Less

Knapp 50 Sängerinnen und Sänger zwischen 16 und 27 Jahren, die überall in der Schweiz verstreut leben, kommen im Bündner Jugendchor zusammen, um gemeinsam ihre Stimmbänder schwingen zu lassen und...

View on Facebook