Chor da Giuvenils Grischun

Bainvgnü sülla pagina dal cor da giuvenils dal chantun Grischun! Bainvegn! Benvenuti! Welcome! Willkommen!

Il cor da giuvenils gniva fuondà dal 2004 da Martin Zimmermann per pudair spordscher a glieud giuvna ün dachasa musical.

Nus eschan tanter 16 e 27 ons giuvens e derivain da tuot las regiuns dal chantun. Nos repertoire cuntegna üna gronda variaziun da stils ed epocas. Nus mettain ferm pais da resguardar ovras da cumponists grischunais in nos program.

Grazcha al sustegn generus da RTR (Radio e Televisiun Rumantsch) pudaivna registrar fingià 3 CDs. Sün quista pagina sun eir da chattar tuot las infuormaziuns davart nos program actual e nos concerts.

Nus ans allegressan fich da’s pudair bivgnantar per quell’occasiun! Ün’idea musicala da nos cor as spordschaina sün nos portal da YouTube. Nus publichain davoman registraziuns da concerts e tscherts tocs da nossas CDs.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

3 Gedanken zu „Chor da Giuvenils Grischun

1. Gratuliere zum absolut begeisternden Konzert in Walenstadt!!! Der tolle Dirigent, voller Energie und doch, wie ich zu merken glaubte, väterlich und so wohlwollend über seinen Chor schauend, hatte alles im Griff. Eine grossartige Leistung der jungen Leute, präzise, musikalisch vielseitig und hochstehend.
    Für Bali werde ich natürlich die Daumen drücken – das kommt sicher gut!!

2. Lieber Martin Zimmermann
    Mit grosser Freude habe ich von euerem Erfolg in Bali Kenntnis genommen. Herzliche Gratulation zu dieser Superstarken Leistung.
    Fredy Kolb, Chur