Chor da Giuvenils Grischun

Bainvgnü sülla pagina dal cor da giuvenils dal chantun Grischun! Bainvegn! Benvenuti! Welcome! Willkommen!

Il cor da giuvenils gniva fuondà dal 2004 da Martin Zimmermann per pudair spordscher a glieud giuvna ün dachasa musical.

Nus eschan tanter 16 e 27 ons giuvens e derivain da tuot las regiuns dal chantun. Nos repertoire cuntegna üna gronda variaziun da stils ed epocas. Nus mettain ferm pais da resguardar ovras da cumponists grischunais in nos program.

Grazcha al sustegn generus da RTR (Radio e Televisiun Rumantsch) pudaivna registrar fingià 3 CDs. Sün quista pagina sun eir da chattar tuot las infuormaziuns davart nos program actual e nos concerts.

Nus ans allegressan fich da’s pudair bivgnantar per quell’occasiun! Ün’idea musicala da nos cor as spordschaina sün nos portal da YouTube. Nus publichain davoman registraziuns da concerts e tscherts tocs da nossas CDs.

Der Bündner Jugendchor ist zurück von Bali und konzertiert heute um 19.00 im Hotel Reine Victoria in St.Moritz. Wir freuen uns auf Sie! ... See MoreSee Less

View on Facebook

A selfmade souvenir from Bali: this are our wallets made out of posters from the 6th BICF 2017.
#BICF2017 #steigais

View on Facebook

In einer neuen Zusammensetzung haben wir heute mit den Probetagen des neuen Projekts begonnen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Bündner Jugendchor hat BICF - Bali International Choir Festivals Beitrag geteilt. ... See MoreSee Less

The Moments from #colorful 6th Bali International Choir Festival 2017. From Mixed Category: Bündner Jugendchor from Schiers, Switzerland! 🌸 Let's look forward to #wonderful 7th BICF 2018, get re...

Bündner Jugendchor hat sein/ihr Titelbild aktualisiert. ... See MoreSee Less

3 Gedanken zu „Chor da Giuvenils Grischun

1. Gratuliere zum absolut begeisternden Konzert in Walenstadt!!! Der tolle Dirigent, voller Energie und doch, wie ich zu merken glaubte, väterlich und so wohlwollend über seinen Chor schauend, hatte alles im Griff. Eine grossartige Leistung der jungen Leute, präzise, musikalisch vielseitig und hochstehend.
    Für Bali werde ich natürlich die Daumen drücken – das kommt sicher gut!!

2. Lieber Martin Zimmermann
    Mit grosser Freude habe ich von euerem Erfolg in Bali Kenntnis genommen. Herzliche Gratulation zu dieser Superstarken Leistung.
    Fredy Kolb, Chur